sipkadole

A biodízel egy alternatív bioüzemanyag, amely megújuló energiaforrásból származik, ez lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentéséhez, ezzel elősegítve a környezet védelmét.

Az általunk gyártott biodízel eleget tesz az Európai Parlamet és Tanács megújuló energiaaforrásból előállított energia támogatásáról szóló 2009/28/EC irányelvében (másnéven megújuló Energia direktíva) foglalt követelményeknek.

Ugyanakkor a mi termelésünk eleget tesz a szigorú német nemzeti fenntarthatósági rendszer – ISCC DE – kritériumainak, csakúgy mint az európai fenntarthatósági minősítési rendszer – ISCC EU – követelményeinek.

Termékünk, nemzeti szinten, eleget tesz a fenntartható bioüzemanyag-termelés követelményeiről és igazolásáról szóló 343/2010. (XII.28.) Korm. rendeletben felállított követelményeknek.

A termelési folyamat során elért jelenlegi kibocsátási érték csupán 52gCO2eq/MJ, amely az üvegházhatású gázkibocsátás megtakarításának több mint 38%-át jelenti összehasonlítva a fosszilis üzemanyaggal.

rosii iso9001

ISO 9001 certificate Rossi Biofuel

ISO 14001 EN Rossi

ISO 14001 certificate Rossi Biofuel

Cert DE 100 Rossi

ISCC EU certificate Rossi Biofuel

buhg rossi

Bühg Rossi Biofuel

bionyom hatarozat

Bionyom Rossi Biofuel

tvorba web stránok